Hej!

Jag som driver denna lilla vardagsblogg heter Niklas och kommer ursprungligen från Halmstad i södra Halland. Min årgång är 1992 och jag har bott i New York sedan 2014.

Mina intressen

Jag är ett riktigt träningsfreak, när jag var liten spelade jag fotboll och hockey, men nu är det gym och fitness som gäller! Jag fastnade för fitness industrin när jag var 18, Ako Rahim och Alexandra Bring är några av mina största förebilder. De är verkligen det ultimata paret!

Bra kropp!

Bra kropp!

Jag satsar mycket på funktionell träning, speciellt de första åren. Men jag har faktiskt börjat använda lite mer vikter och träningsmaskiner på det senaste. Mitt mål är till 80% att få en riktigt snygg kropp.

Men jag är även ute efter att vara hälsosam och hålla mig i form rent allmänt. Jag tror på att hålla i gång och träna hela livet för ett högre välmående. Jag tror även att man blir mycket äldre om man håller igång och tränar. Min Farfar blev 97år och han tränade ganska intensivt ända fram tills han var 90! Jag minns när vi var små och sov över hos farmor och farfar så gjorde han morgongympa varje morgon klockan 7!

Varför New York?

Som sagt så har jag bott i häftiga New York i cirka 2 år. Varför? Dum fråga kan jag tycka, det är ju typ världens coolaste och underbaraste stad! Haha.

Jag älskade filmer som The French Connection och Goodfellas när jag var yngre och det var nog där mitt intresse för New York växte fram. Jag drömde om att bo här och gå runt på Manhattan, sitta på ett Cafe och på kvällen gå ut och festa…

central park new york

Underbara Central Park. Jag jobbar i mitten till höger typ 😛

Så jag satte upp det som ett mål att flytta hit och jag kämpade hårt för det! Och nu har jag lyckats vilket jag känner mig riktigt stolt över. Jag jobbade tre år på McDonalds efter gymnasiet för att spara ihop pengar. Dock så hittade jag ett jobb här ganska snabbt och nu jobbar jag på en häftig liten bar i närheten av Central Park, helt underbart är det!

Precis som man ser i filmer är det ingen direkt bra lön för bartenders, men vissa månader får jag så mycket dricks att jag tjänar mer än jag gjorde i Sverige ändå.

Dock är det som folk säger extremt dyrt här. Jag är inneboende ganska centralt och betalar 7000 svenska kronor för ett litet rum… Men jag älskar närheten till allt, Central Park är verkligen en favorit.

Vill ni komma i kontakt med mig kan ni göra det här.

Hoppas ni kommer trivas på min blogg 🙂 Take Care